Mivel foglalkozom?

Televíziós munkák

2013 óta vagyok az m5 televízión futó, heti tudományos magazinnak, a Novumnak szerkesztő-műsorvezetője. Több mint 200 leforgatott riporttal és majdnem 300 műsorvezetett adással a hátam mögött is imádom az innováció, a tudomány és a technológia által kínált témák sokszínűségét.

Válogatás a kedvenc riportjaimból

Julius-K9 IDC DUO-FLEX
rugalmas kutyahám

A titkosítás története

A sajtkészítés mestersége

Krioabláció –
a jóindulatú melldaganatok kezelésének új módszere

PR filmek

Mindig nagy közös kaland szervezetek, vállalatok kreatív filmjeinek elkészítése. Legyen szó pusztán zenés hangulatvideóról vagy narrált cégbemutatóról, szerkesztőként vagy éppen szereplőként mindig arra törekszem, hogy megértsem és átfolyassam magamon annak a szervezetnek a történetét, céljait, motivációit, amely megbízott bennem annyira, hogy rajtam keresztül mutatkozzon be a nagyközönségnek.

MVM Edison Startup verseny

Harmónia – Rend-Band Ifjúsági Kórus & Zenekar –
Vidéki Sanzon

Magyar Íjász Szövetség

Duna Aszfalt Kft.

Újságírás

Újságot írni a BME Műhely újságjánál tanultam.
A féléves médiaképzés során és a lapnál töltött négy év alatt szedtem magamra mindent, amiből máig élek, ha írott anyagok elkészítéséről van szó.

Szintén négy évig írtam cikkeket a Ridikül Magazinba, elsősorban nőket érintő témákról.
A mellráktól kezdve a nonverbális kommunikáción át a grafológiáig minden belefért, amit színvonalasan lehetett tálalni. Cikkeimet itt olvashatod online.

2017 óta dolgozom rendszeresen a Magyar Biztonsági Fórum éves MBF és “Helló, Drón!” konferenciaújságjainak elkészítésén újságíróként. A színvonalas kiadványokban igyekszünk az “egyszer használatos” konferencia kisokos helyett olyan lapot összerakni, amelyet az ember szívesen hazavisz, eltesz a fiókjába, megmutat a kollégáinak

Rendezvények műsorvezetése

Televíziós tapasztalataimnak hála jó pár rendezvény moderátoraként, házigazdájaként kipróbálhattam már magam: legyen szó innovációs díjátadóról, kiállításmegnyitóról, szakmai konferenciáról vagy éppen földmunkagépek roadshowjáról. Minden ilyen esemény egy-egy kaland, ahol új emberek és új ügyek mellé állhatok. Olyan ügyek mellé, amelyekben valóban hiszek, amikkel azonosulni tudok.

Tréningek , képzések , oktatás

inf_kep2
Szenvedélyesen szeretek tanítani. Legyen szó az online zaklatást veszélyeit bemutató, „Az Internet nem felejt” prevenciós előadásairól középiskolásoknak, a Komlósi Oktatási Stúdióban tartott szerkesztéstan óráimról fiatal riportereknek, vagy éppen kommunikációs-, prezentációtechnikai vagy konfliktuskezelő tréningekről, mind elképesztően sokat ad nekem. Igen, nekem: mert hiszem, hogy tanítás közben tanul a legtöbbet az ember.​

Irodalom

Akarsz róla beszélni?

2016-ban jelent meg „Akarsz róla beszélni?” című verseskötetem, a Publio Kiadó gondozásában.
A könyv megrendelhető a Publioboox Könyváruházban.

A bemutaróról készült kisfilmet itt nézheted meg.
Vendégeskedtem a Kata Könyvespolca című irodalmi műsorban is, a beszélgetés itt nézhető vissza.

Néhány vershez videóklipp-szerű versvideó is készült, ezeket az alábbi linkeken találod.

You have a new message Levesbetét
A fontos beszélgetésekhez úgyis... Én tényleg szerettelek

Nem emlékszem ilyesmire

2020-ban újabb kötettel jelentkeztem, amelyben a rövidprózáimat fűztem csokorba. “Nem emlékszem ilyesmire” – ezt a címet kapta.

Szintén a Publioboox Könyváruházban beszerezhető.

A kötetről beszélgettünk a Spirit Fm 87.6-on Kormos Róberttel és László Lillával, ami itt nézhető/hallgatható vissza.

BorPortré

Régóta motoszkált bennem, hogy a bor melletti beszélgetések őszinteségét és mélységét át kellene emelni a televíziós interjú műfajába. A 2020 tavaszán elszabadult koronajárvány miatti karanténhelyzet pedig megadta az utolsó lökést, hogy megvalósítsam a BorPortrét: egy szakértői interjúműsort, ahol egy-egy pohár magyar bor mellett beszélgettünk vendégeimmel őszintén, transzparensen. A műsor több mint 150 adást élt meg és három éven át rendszeresen jelentkeztünk friss tartalommal.